Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

 Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της πράξης "Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς" έχει συσταθεί στο σχολείο μας μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) αποτελούμενη, εκτός των άλλων, από Ψυχολόγο, την κ. Σαμαρτζή Κυριακή και Κοινωνική Λειτουργό την κ. Παπαευθυμίου Αναστασία, οι οποίες θα παρευρίσκονται στο σχολείο μας κάθε Πέμπτη από τις 8.15 π.μ.


Οι ενέργειες της Ε.Δ.Υ. έχουν εκπαιδευτικό προσανατολισμό και σκοπό την άμεση εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών/τριών, αλλά και την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ψυχική ενδυνάμωση και συμβουλευτική των μαθητών/τριών και των οικογενειών τους.

Όσοι γονείς επιθυμούν συνεδρία για ατομική υποστήριξη ή έναρξη συμβουλευτικής διαδικασίας για το παιδί τους ή τους ίδιους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του σχολείου για περισσότερες πληροφορίες και τον προγραμματισμό μιας συνάντησης.


Ηλεκτρονικά, στο email του σχολείου: mail@2dim-ovryas.ach.sch.gr
Τηλεφωνικά, στο τηλέφωνο του σχολείου: 2610524609